sperm på mig noveller frække

Ivrigt gled hun nedover mig og begyndte langsomt at ride min pik så dejligt. Er du klar til at opdage hvad et gloryhole er hviskede jeg til hende og kyssede hende krævende på munden. Hun nikkede og hviskede et forsigtigt ja.

Jeg smilede til hende, åbnede den lille skydedør over os og bankede et par gange på væggen med knyttet næve. Min kone sad længe og kiggede på det lille runde hul der mest om alt mindede om hullet til et fuglehus, men det var alt andet end en fugl der pludselig kiggede frem.

En halvslap pik med et stort pikhoved blev stukket igennem hullet og vi kunne begge høre en forventningsfuld mumlem på den anden side af væggen. Cecilie spærrede øjnene op sendte mig et vantro blik og kyssede så den anonyme pik. Jeg lå under hende og pikken og med store øjne så jeg hende kærtegne og sutte løs på pikken der nu tydeligt voksede sig stor og tyk under hendes behandling. Hun var holdt op med at ride mig, så jeg stødte op i hende i en passende takt til hendes sutteri.

Jeg kærtegnede hendes bryster og var stum af begejstring over at se hende så liderlig. Hun gumlede løs på pikken det bedste hun havde lært og det var frækt at se den blive smurt ind i spyt og presperm. Der gik et par minutter før vi hørte et halvkvalt brøl igennen væggen, Cecilie havde på det tidspunkt pikken langt inde mellem sine læber og trak den ikke ud da han sendte sin sæd ned i hendes hals. Det var vildt at se hende sluge ham så begærligt.

Hun sugede pikken tom og kyssede den drillende på pikhovedet før den blev trukket ud igen. Jeg kyssede hendes mund, opstemt og skræmt, jeg fik lidt af hans sperm at smage. Cecilie var liderlig som jeg aldrig havde set hende før. Det var frækt skat — tak, hviskede hun. Det er ikke ovre endnu grinede jeg og kyssede hende igen, jeg bankede på væggen og en ny pik kom ud igennem hullet. Cecilie greb om den ved roden og slog den mod sine kinder, hvorefter hun slikkede skaftede helt ned til væggen.

Den her pik var længere end den første men samtidig tyndere. Jeg kneppede hende igen, kærtegnede hendes smukke krop og kyssede hendes hals mens hun begærligt suttede den ukendte mands pik. Der var ingen lyde på den anden side af væggen denne gang, heller ikke da han kom helt uventet udover hendes tunge, læber, kinder og hage.

Hun så fræk ud det var helt uvirkeligt at ligge under hendes mens hun suttede dem på skift. Hun registrede ikke engang at jeg tømte mig i hendes fisse samtidig med at hun smurte hans sæd rundt om sine læber med hans slappe pik.

Så forsvandt den også ud af hullet, men en ny kom ind før jeg nåede at banke på væggen. Cecilie forventede den ville komme og idet den gled ind igennem hullet i væggen gled den samtidig direkte ind i hendes våde mund. Jeg kravlede ud under hende, hun sad på knæ nu og suttede sin pik nummer 3. Denne her var kort men tyk som en dåseøl, hun havde problemer med at gabe over den efter blev stiv, men i stedet slikkede hun den ivrigt og stak sin tunge i det lille pikhul.

Jeg satte mig bag hende og begynde at kærtegne hendes velformede numser. Jeg gled ned bag hende, spredte hendes baller og slikkede hende rundt om det lille stramme hul. Kunne høre på hendes stønnen at hun ikke helt havde glemt mig og at min behandling påvirkede hende.

Den tredje pik kom hurtigt, men det sprøjtede ikke ud af den, i stedet tapløb det som om hun lige havde åbnet for en vandhane. Hun stak tungen ind under strålen og sank så meget sperm hun kunne nå. Den tykke pik forsvandt og ind kom en omskåret pik som Cecilie gav en ekstra særlig behandling med tungen omkring pikhovedet. Samtidig var jeg begyndte at udvide hendes stramme hul med en fugtig finger. Hun var efterhånden dejlig våd og glinsende i ansigtet og det sluprede frækt når hun suttede den lidt mørke pik der var på størrelse med min egen.

Sekunder før den sprøjtede, sank hun lidt ned så spermen denne gang væltede i tykke stråler udover hendes hår, pande og næse. Da den femte pik gled ind i hullet og hendes mund, var hendes fisse så våd at det løb ned af hendes lår som en flod af lyst.

Jeg gav hendes revne en tur med tungen samtidig med at hun ivrigt suttede sin femte pik tættere og tættere på klimaks. Jeg satte mig på knæ bag hende og trængte let op i hende bagfra. Hun stønnede dejligt og jeg havde frit udsyn til hendes slanke skuldre, den svedige ryg og hendes smukke mørke hår der nu hang løst.

Med et godt greb om hendes hofter kneppede jeg hende rytmisk bagfra. Jeg betragtede min pik som den gled ind ud ud af hendes revne og tænkte så mange tanker. Den femte pik fylde også hendes mund, og jeg kunne høre at han kom så voldsomt at hun måtte trække hovedet til sig for ikke at kvæles i al hans sæd. Da den sjette pik gled ind i hullet, kneppede jeg hende stadig bagfra men denne gang nu lidt hurtigere. Hun rakte ud efter mig, fik fat i mit håndled og trak mig hen til væggen ved siden af hende.

Prøv at mærke den hviskede hun og lagde min hånd om den stive og lidt skæve pik der nu tittede ivrigt frem. Spil den for mig tirrede hun mig og det gjorde jeg så. Med min ene hånd i et godt greb om skaftet spillede jeg den sjette pik til udløsing mens Cecilie stadig på alle fire så den sprøjte i min anden hånd der var formet som en skål indtil den var fyldt op til kanten med sperm.

Pikken forsvandt, hun kyssede mig heftigt, tog fat om mit håndled og drak af min hånd indtil den var tømt for sperm. Han knappede hans bukser op, og ud sprang hans stive lem som så stort, hårdt og indbydende ud. Jeg lagde min hånd på hans hårde pik, mærkede varmen fra den imod min håndflade, jeg lod roligt min hånd glide op og ned og udforskede med hånden hans stive lem, som i øvrigt var omskåret.

Hans hånd havde fundet vej til mine bryster som han med fingrene pirrede, så mine brystvorter reagerede med at blive stive imod det sorte stof. Vi blev afbrudt af døren til rummet der åbnede sig, vi stod helt stille - jeg signalerede til ham med en finger for munden at vi skulle være stille, jeg fortsatte dog med at gnide på hans lem.

Pludselig var hun væk, og også ham hun havde spillet pool med. Jeg ledte rundt i lokalet, men fandt hende ikke - de var ikke gået ud, for så skulle de have passeret mig, der var kun en mulighed tilbage, - de var på toilettet. Jeg bed tænderne sammen, for så kunne jeg godt lægge to og to sammen. Jeg gik ud på herretoilettet, der var ikke nogen der, andet end at jeg kunne se at toiletbåsen var låst. Jeg lagde mig stille ned på knæ, så jeg kunne se under døren.

Ganske rigtigt var der to sæt fødder, og de sorte høje hæle så desværre meget ud som dem min kone havde på. Jeg blev vred, tænkte at sparke døren ind og gå amok, - men noget stoppede mig "hvor langt ville hun mon gå?

Jeg åbnede døren ud fra toilettet, tog et par trin - men blev i lokalet da døren lukkedes i. Vi kunne høre den fremmede i lokalet gå lidt rundt, efter et par minutter lod det til at han vaskede hænder og døren smækkede igen, - han var væk. Han lagde en hånd på min skulder og pressede mig forsigtigt ned, jeg gled ned på knæ, smilede og tænkte "et hurtigt blowjob, det er vel ok" jeg fugtede mine læber og lod min trutmund glide ned over hans pikhoved, som var lidt større end gennemsnittet, længden var ganske normal - det føltes som at have et lille æble i munden og han stønnede under min behandling.

Jeg suttede og slikkede det bedste jeg kunne, - jeg sad på hug og havde helt automatisk ladet min anden hånd glide ned imellem mine spredte ben, hvor jeg havde trukket mine trusser til side, så jeg kunne lade to fingre glide op i min våde fisse. Han så hvad jeg lavede og smilede til mig, - jeg pausede og gengældte hans smil. Jeg lukkede øjnene i og lyttede, ingen tvivl om at de var sammen, men hvad lavede de. Der gik noget tid, før jeg kunne høre nogle lyde der godt kunne tyde på at han fik suttet hans pik grundigt.

I en hurtig bevægelse trak han mig op, vendte mig om og bukkede mig ned over toilette som jeg satte begge hænder på, for ikke at ramme væggen. Jeg kunne mærke at min kjole blev løftet og mine trusser blev revet over i siden, så de faldt på jorden "åh, nej" tænkte jeg "det her er at gå for langt, - han vil jo kneppe mig nu" Nej, sagde jeg - nej det her er forkert - kom i tanke om hvor jeg var og sagde igen "no, please dont - it´s wrong" - jeg kunne mærke at hans stive pik lå på mine blottede baller "It´s only wrong, if it feels wrong.

Jo, jo det ville jeg gerne, men det var jo forkert, jeg hørte dog alligevel min stemme sige "I wanna feel it, but you can´t fuck me" - jeg stønnede tungt da jeg mærkede pikhovedet med den markerede kant glide ind imellem mine ben, jeg spredte villigt benene så han bedre kunne komme til.

Jeg mærkede den hårde pik som blev ført op til min våde fisse, hvor han langsomt lod det store pikhoved glide ind i mig. Jeg lukkede mine øjne, sukkede og tænkte "jeg skal bare lige mærke den oppe i mig" - han gled lidt frem og tilbage kun med pikhovedet i mig, før han lod den glide så langt op i mig, at jeg kunne mærke hans krop tæt på min, - jeg stønnede, det var fantastisk.

Han lænede sig ned over mig, så han tæt på mit øre kunne sige "Now you felt it, - tell me what to do" - vi vidste det begge, og jeg havde for længst ladet fornuften tabe det her spil "fuck me,- I want you to fuck me!

Han adlød gladelig, og begyndte at lade hans pik køre frem og tilbage i min villige våde fisse. Han varierede hans tempo fra at køre langsomt op i mig til at køre op i et hårdt tempo, hvor jeg måtte presse imod med hænderne for ikke at miste balancen "han knepper mig" tænkte jeg og smilede ved tanken, har ikke tid på hvor længe vi havde kneppet, tiden lod til at være forsvundet - hele min krop var dog i velvære med hans hænder på mine bryster og hans pik oppe i mig.

Jeg kunne mærke at hans stønnen tog til, tænkte åh nej bare han ikke kommer i mig "du må ikke komme i mig! Jeg mærkede at hans pik voksede lidt, og mærkede de velkendte spasmer der jager igennem en mand når han kommer. En stemme i mit hoved sagde "du vil ha´ det" sig det til ham "så kom med det, sperm i mig" han fortsatte med at støde hans pik ind i mig, og afleverede i ryk hans sæd dybt oppe i mig, "what" fik han fremstammet. Selvom han ikke fattede hvad jeg sagde fortsatte jeg på dansk "knep mig Sprøjt din sperm op i min fisse" og for han ikke skulle gå glip af noget, fik jeg også formuleret mig så han var med "cum inside my pussy, - fuck me hard!

Da det var færdigt, hvilede han tungt hen over mig, jeg kunne stadig mærke hans pik i mig, og at hans sæd var begyndt at løbe fra min fisse og ned af benet, han måtte virkelig have afleveret en god portion oppe i mig.

Han trak sig ud af mig og jeg rettede mig op "shit, shit, shit" tænkte jeg, - men sket er sket. Han kyssede mig på skulderen og sagde "that was great, - I truly enjoyed that" - så vendte han sig og gik. Efter nogen tid med Linda der suttede hans pik, lød der noget tumult derinde, - jeg hørte Linda sig: Nej, - og derefter: Jeg overvejede at komme hende til undsætning, men hørte manden med hende spørge hende om hun ikke ville føle den, hvad jeg kun kunne tænke var hans pik.

Utroligt nok, hørte jeg Linda sige at hun ville mærke den. Hun ville fandenme lade ham stikke hans pik op i hende. Mit åndedræt tog til, jeg mærkede så også at min pik begyndte at blive hård med tanken om hvad der foregik på den anden side af døren. Han spurgte hende igen om hvad hun ville ha´ og jeg hørte hende svare at hun ville ha´ at han kneppede hende. Så var hun sku´ også selv uden om det om.

Jeg kunne høre på hendes stønnen, at han kørte hans pik ind i hende og at hun blev kneppet godt og grundigt. Jeg stod ved siden af, lyden og tankerne om det der skete havde gjort min pik hård, så blev nødt til at lukke den ud. Jeg gned på min pik, ophidset og vred - hørte Linda sige at han ikke måtte komme i hende, men at han gjorde det og at hun ville ha´ det.

Jeg ejakulerede min sperm over væggen imens jeg stod med lukkede øjne og hørte min kone sige at hun ville have hans sperm op i hendes fisse. Det hele ebbede ud og fyren forlod toilettet, helt uden at lægge mærke til mig.

Jeg stod til gengæld så Linda ikke kunne undgå at se mig når hun kom ud. Jeg blev tilbage sad på toilettet og lod det meste sæd løbe ud, "håber ikke jeg er blevet gravid af det her" tænkte jeg ængsteligt. Jeg fik rettet på mit tøj, og forlod båsen - ude på toilettet fik jeg et shock, for min mand stod og gloede på mig og han så ikke ud som om han lige var kommet derind. Fortsættes i del 2 Læs næste del Se historier skrevet af Liberate me Gæstebog for: Angiv din stemme her.

Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

... Sort røv store patter film Skæbnen vil så, at det første Par jeg træffer igennem CS viser sig at være de sødeste og frækkeste mennesker man kan møde. Hun sugede pikken tom og kyssede den drillende på pikhovedet før den blev trukket ud igen. Jeg logger af og går ud på badeværelset og gør mig lidt lækker for min udkårne. Spermen væltede ud af hende Han lænede sig ned over mig, så han tæt på sex tvang massage sjælland øre kunne sige "Now you felt it, sperm på mig noveller frække, - tell me what to do" - vi vidste det begge, og jeg havde for længst ladet fornuften tabe det her spil "fuck me,- I want you to fuck me!

: Sperm på mig noveller frække

GRATIS SEXVIDIOER SNÆVER FISSE Jeg blev tilbage sad på toilettet og lod det meste sæd løbe ud, "håber ikke jeg er blevet gravid af det her" tænkte jeg ængsteligt. Mand søger mand JustME27 Først så trak Peter sig ud af hende, og lagde sig om på siden Jeg trækker mig tilbage og nyder for en kort stund synet af hende og de 2 mænd der begærligt rør ved hende. Spil den for mig tirrede hun mig og det gjorde jeg så. Jeg kunne ikke lade være med at spille gangbang se escort sorte kys med og bevægede numsen lidt imod hans hårde bule, sperm på mig noveller frække mig om og spurgte ham "what do you have in your pocket" - han svarede kækt "It´s all for you, babe" jeg grinte og fortsatte spillet.
Sex hundige strand tantra massage i odense 867
UNG DANSK SEX PORNO FRANSK Porno hjemmesider porno undertøj

Våd orgasme pige sutter pik

Da du kom ud igen havde du taget din smukke kjole på med strømpebukser inden under. Vi ankom til festen. Der var ikke mange vi kendte, men faldt hurtigt til med velkomstdrinken i hånden. Vi skulle sidde ved siden af hinanden. Der er ikke noget værre end at komme til en fest, hvor man ikke kender ret mange og så kommer man til at sidde ved siden af Onkel Kedelig eller Tante Tavs. Jeg fik en ældre dame til min venstre side, og selvfølgelig dig til højre.

Ved din højre side sad en pæn herre, en anelse ældre end mig. Forretten kom, alt godt fra havet, med dertil en kølig hvidvin. En hvidvin, som du så ud til godt at kunne li´. Vi kom hurtigt i snak med henholdsvis damen ved min side, samt herren ved din side. Mellem forret og hovedret var der lige et par taler og en enkelt hjemmebrygget sang. Jeg bemærkede god at du allerede ved hovedretten havde nydt godt at den også gode rødvin. Efter desserten blev vi jaget udenfor i det gode vejr, mend der blev dækket op til kaffebord.

Vi fik os en smøg, mens vi talte lidt om alt muligt og inden ting. Da vi mødtes uden for toiletterne igen, kunne jeg ikke lade være med at drille. Orgel-bokseren der havde siddet og spillet sagte under middagen, spillede nu op til dans.

Det gjorde vi så. Du elsker jo at danse, bare ærgeligt at jeg ikke er så god til det. Føler mig som en elefant i en glasbutik på et dansegulv. Nå, men skidt med det, vi dansede alligevel. Jeg nyder at mærke din krop tæt mod min. Bliver sgu´ hel tændt af det! Efter et par danse blev det tid til at skylle ganen. Jeg drak kaffen og du fik Baileys´en. Peter kom over og bød dig op til dans. Selvfølgelig sagde du da ja tak til det.

I dansede længe, kun afbrudt når i kom ned for at få lidt væde. Du var også ude og danse med andre, også mig, men ingen tvivl om at Peter var din fortrukne dansepartner. Han dansede også godt. Du gav mig et heftigt kys, og sagde at nu blev du simpelthen nød til at gå ud og få noget frisk luft. Med de ord gik du udenfor.

Jeg gik en tur på det lille hus, og fik en lille snak med mig selv i spejlet om at nu skulle jeg vidst ikke have mere at drikke! Jeg synes nu at der var gået en rum tid, hvor ikke jeg havde set dig, og tænkte på om du var blevet dårlig. Jeg tjekkede toiletterne, dansegulvet, kaffebordene og baren. Jeg kunne ikke se dig, så jeg gik uden for.

Der var samlet en del rygere udenfor, men jeg synes stadig ikke at se dig nogen steder. Jeg gik hen langs husmuren og mente nok at luften havde god af mig. Da jeg kom hen for enden af huset, synes jeg godt at jeg kunne tillade mig at liste over ved plankeværket for at lade vandet. Der var jo ikke nogen der kunne se det alligevel. Lige som jeg havde fundet den lille fyr frem, hørte jeg at der var noget der puslede.

Jeg kikkede mig omkring, ingen at se. Så gik jeg forsigtigt hen langs plankeværket, og lige der, i ly mellem planeværket og et lille udhus så jeg det. Du sad på hug foran Peter. Hans bukser hang nede ved hans knæ og hans meget stive pik havde du under en kyndig behandling med din tunge og dine piksuttende læber. Jeg blev rasende, jeg var lige på vippen til at springe op som trolden fra en æske stor æske , men noget holdte mig tilbage. Hvad fanden var nu det.

Min før så tissetrængende lille fyr voksede. Her stod jeg i smug og kikkede på at min kone suttede pik på en fremmede fyr, og gud-hjælpe-mig om ikke jeg blev liderlig af det! Hvad fanden var det for noget? Jeg blev stående mussestille. Jeg kunne kun se jer i siluet fra den lille lampe på gavlen af huset, men jeg var ikke i tvivl.

I så ud til, og lød som om I begge nød det. Jeg kunne høre på Peter at han gispede efter vejret. Du rejste dig op, tungekyssede Peter, mens du gned frem og tilbage på hans stive lem. Jeg kunne se at han kærtegnede dine bryster uden på din kjole, inden han gryntede lavt. I krammede hinanden i lang tid, inden han satte sit tøj ordenligt igen. Jeg skyndte mig, så lydløst som muligt, den anden vej rundt om udhuset og stødte tilfældigt ind i dig.

Jeg kunne godt se på dig at du var overrasket over at jeg var lige der. Du startede med at fortælle at du synes at du var blevet dårlig og at du var gået herom, hvis du nu skulle kaste op. Jeg lod som ingen ting, og lagde armen omkring dig. Vi gik ind og dansede, men da du jo aldrig har været god til at lyve, kunne jeg snildt mærke at der var noget tosset. Jeg spurgte dog ikke om noget. Vi havde kun røget en halv smøg, da jeg hviskede i dit øre at jeg var liderlig og kunne kneppe dig lige på stedet, hvis ikke det havde været for alle de andre mennesker.

Appropo øjet, så havde jeg bemærket at Peter heletiden spejdede efter dig, og helt sikkert kun ventede på at du ville være alene. Jeg kunne godt se at han prøvede på en pæn måde at komme af med mig, men jeg blev ved. Da jeg så dig i døråbningen, lod jeg ham slippe.

Han tog nogle raske skridt over mod døren. Jeg skyndte mig at stille mig lidt bag nogle af de andre rygere, så du ikke umiddelbart kunne se mig. Både Peter og dig kikkede efter mig, inden Peter trak dig med ind i lokalet igen. Jeg kikkede ind og kunne se at i dansede, mens i talte meget intens til hinanden.

Jeg kan ikke mundaflæse, men jeg er sikker på at du fortalte ham at du ikke havde noget trusser på. Peter går forest og beder mig om at følge efter, samtidig med at vi går og hyggesnakker lidt om, at nu skal vi give Hanne en rigtig god oplevelse og aften, og vi håber hun vil være rigtig godt brugt - når vi er "færdige". Da vi nærmer os soveværelset så står Hanne i døråbningen.

Hendes arme og ben stritter til hvert verdenshjørne. Peter har sat skruer i hvert hjørne i karmen, og bundet Hannes arme og ben. Samtidig har han blindfoldet hende, så alt er mørkt for hende, og følelserne er intensiveret. Det var et Gudesmukt og frækt syn som mødte mig Bare synet fik det til at dunke i pikken på mig. Og så stod hun der med spredte ben, som et åbent tag selv bord for os to herre Jeg nærmede mig Hanne Jeg kunne mærke på hendes vejrtrækning, at bare mine berøringer sammen med tanken om en fremmede mand tændte hende.

Jeg trak mig lidt tilbage igen, og Peter tog over imens jeg klædte mig af, og lagde pænt tøjet på en stol som stod ved siden af et bord. Jeg vil sige, at det var et ualmindelig frækt veldækket bord som Peter havde arrangeret. Jeg tog en isterning og bevægede mig igen hen til Hanne, De strittede omgående som en ventil på en cykelslange Nej hvor så det frækt ud med hendes strittende smukke brystvorter. Vi nød begge synet Jeg lod min mund og min tunge lege lidt med hendes hals og læber Jeg lod min varme mund varme hendes iskolde brystvorter.

Samtidig havde Peter stillet sig om bag hende Han kærtegnede og kyssede hendes ryg Jeg lod min tunge glide ned over hendes solbrune krop,.. Jeg skilte hendes ydre skamlæber ad med min tunge Det samme gjorde jeg ved hendes klit,.. Jeg kunne smage hvordan safterne begyndte at løbe ud af Hanne Jeg blev fuldstændig tændt af hendes honningsøde safter, Jeg nød hver eneste dråbe, og de røg lige ned i pikken på mig.

Hanne stønnede højere og højere af liderlighed Peter havde samtidig forsigtigt listet en but plug med vibrator op i måsen på hende Det krillede helt op i halsen på hende Jeg kunne mærke vibrationerne fra but pluggen i hendes underliv når jeg slikkede hende Til sidst kunne hun ikke holde til mere, og måtte overgive sig første gang Orgasmen sitrede igennem kroppen på hende Både Peter og jeg holdt inde Vi ville lade hende komme til sig selv og give hende et par minutters ro, så vi startede igen med at kærtegne hendes krop Jeg stod nærmest bordet og hentede et glas champagne til os alle tre.

Peter holdt glasset for hans hustru, og førte det op til hendes mund så hun også kunne være med Jeg nød synet af Hanne, Jeg tog fat omkring roden på min pik Åhhh hvor det føles godt Jeg klaskede forsigtigt til hendes klit og klitorishals med mit dunkende pikhoved..

Peters ene hånd var omkring hendes ene bryst, Hun stønnede igen af liderlighed Mens min pik teasede hendes yoni Jeg lod mig nu trænge langsomt op i hende Jeg kunne fornemme og føle Peters store pik som samtidig kørte oppe i røven på hende Wow hvor var det frækt Vi fandt hurtigt takten..

Peter gav hende nogle faste klask i måsen så den langsomt begyndte at rødme, Jeg stødte dybere og dybere Jeg vil se jer Jeg trak mig ud af hende Hun smilede varmt til mig, og sagde hej med dig,..

Peter var stadigvæk oppe i hende, Så løftede vi hende op, så hun kom op og sidde på vores pikke og vi kunne rigtig trænge i bund i hende Peter og jeg kastede hende op og ned Nu stønnede hun ikke længere Hun råbte og skreg, og vi blev blot endnu mere macho og dyriske jo højere hun skreg. Til sidst kunne vi ikke holde os længere og med Hanne hængende på vores pikke Vi pumpede vores varme sæd op i hende, og fyldte hende med vores safter. Vi hjalp hinanden med at løsne hendes arme, så hun nu var fri.

Vi blev enige om, at vi trængte alle til et lille break, så vi satte os omkring bordet med en forfriskning og hyggesnakkede lidt. Efter en lille pause kom lysterne hurtigt tilbage hos os alle. Vi tømte glassene, og gik alle tre ind i soveværelset for at fortsætte vores leg. Hanne satte sig på sengekanten, og sagde sulten, og med hendes frække liderlige blik Nu vil jeg smage noget pik Vi tog begge to opstilling så vores pikke var lige ud for hendes ansigt. Med hver sin hånd tog hun fast omkring vores pikke, og hun tog så først Peter i munden Der gik ikke lang tid før han voksede sig stor i munden på hende..

Det var frækt at stå og se på Så blev det min tur, Jeg mærkede hendes varme mund og kunne mærke, hvordan blodet igen strømmede til,.. Så guffede, suttede og slikkede hun på skift os begge to igen. Jeg havde sådan lyst til at trænge op i hende igen, så jeg spurgte om vi skulle tage en 2 i 1 - og den var de begge to med på. Jeg havde fortalt dem, at det havde jeg ikke tidligere prøvet, og det var mit store ønske at prøve hvor vi er to mænd som har vores pikke oppe i fissen på samme tid.

Hanne bad mig om at ligge mig ned på sengen på ryggen Jeg gjorde naturligvis som hun sagde Så satte hun sig ovenpå mig i en reverse cowboy, og lod min pik trænge op i hende.

Da jeg var helt i bund i hende,.. Så trængte Peter forsigtigt op i hende Åhhhh hvor vi fyldte hende ud Jeg mærkede på mit pulserende jern, hvordan hendes skamlæber strammede om pikken Jeg kunne også mærke Peters jern, Jeg havde ellers som hetro haft mine betænkeligheder, men de forsvandt fuldstændig.

Sperm på mig noveller frække