mor søn sex noveller udendørs sex

..

Mine bryster er ganske store. Måske skulle jeg bare sige at de giver en god kavalergang i den rigtige kjole. Anders, kan du se mine bryster som de ser ud nu? Det er sådan som du normalt ser dem.

Brystvorterne er ligesom helt flade og bløde. Anders lagde sin hånd på mit ene bryst. Det kan jeg godt mærke, mor. Men så prøv at se her: Hvis du nulrer brystvorterne lidt, bliver de ligesom lidt stive. Anders nulrede og brystvorterne blev hårdere og hårdere. Jeg kunne mærke lystfølelsen helt ned i min kusse.

Men det må man altså bare ikke med sin søn. Hvad er det så for et sted i missen du taler om? Jeg prøvede så godt jeg kunne at samle mig selv og mine ben, inden jeg sagde: Jeg er altså ikke sikker på at du må se det sted. Vi må vist tale videre om det her en anden dag. Det var såmænd ikke så meget fordi jeg ikke ville vise min clitoris til ham på baggrund af "undervisningen", men han måtte altså ikke se at min mis nu var drivende våd Næste aften sad vi og så fjernsyn og lod som ingenting, indtil Anders sagde: Mor, hvorfor måtte jeg ikke se det imellem dine ben?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. Det må du vel egentlig også godt. Sluk for fjernsynet og sæt dig her foran mig, hørte jeg mig selv sige. Han satte sig i stolen foran mig og jeg greb op under min kjole og tog mine trusser af. Jeg satte mig ned og lænede mig tilbage.

Anders, du er sikker på at der aldrig er nogen som kommer til at høre om det her, ikke? Han svarede ikke, men jeg vidste at jeg kunne stole på min dreng. Jeg spredte mine ben, først lidt. På det tidspunkt kunne han vel kun se min trekant og måske en lille smule af mine læber.

Men så kunne jeg jo godt se at hvis han skulle kunne se hvad vi snakkede om, måtte jeg åbne helt op. Og det gjorde jeg så. Jeg spredte mine ben, så godt jeg kunne så han kunne se. Nu kunne han se hele min kusse, spredt ud foran ham. Det var i den grad grænseoverskridende for mig, men hvis jeg skulle træde ind ad denne sti, måtte jeg slappe af og give mig fuldt ud.

Den er jo meget større end dem pigerne har på billederne. Ja, de ser nok ikke ud som piger ser ud i virkeligheden. Hvad er det for et sted ud talte om, så mor? Det sted jeg talte om min dreng er denne her lille kontakt som du kan se her, sagde jeg mens jeg spredte mine læber, så han kunne se min clitoris. Den her lille kælekontakt er den du skal kæle for eller slikke hvis du vil gøre en kvinde glad. Jeg vil gerne gøre dig glad, mor. Hvad skal jeg gøre?

Vil du kæle for den lille kontakt? Kom med din finger. Gnub dine fingre op og ned af den lille kontakt. Åååh ja, du gør det så godt. I et splitsekund kunne jeg mærke at jeg var ved at komme i en kæmpe orgasme. Med min egen søn. Men det var for sent. Min orgasme rullede helt ukontrolleret hen over mig. Jeg kunne se på Anders's bukser at han reagerede som en mand. Han havde en stor stiv pik som bankede på i underbukserne.

Hvor var den dog blevet stor siden jeg så den sidst. Jeg kan se på dine bukser at du har noget der skal ud. Skal jeg hjælpe dig med det? Jeg trak ned i hans underbukser for at se hans pik.

Den er så flot og så stiv. Jeg gned op og ned af hans pik. Det der skete, havde jeg ikke forventet. I lange stride sprøjt sendte han sin sæd ret ind i ansigtet på mig. Jeg kunne ikke holde mig tilbage. Det er selvfølgelig i orden, min dreng.

Jeg ved hvordan mænd er Anders så ud til at blive lidt stolt af at blive omtalt som en mand og så blev han lidt modigere Mor, når jeg ligger i sengen om aftenen kan jeg komme flere gange. Hver gang drømmer jeg om at få lov at gøre det ind i en varm kusse, ligesom det jeg ser alle mændene gør i de sider på nettet jeg har kigget på Til min store overraskelse og nej, så måske alligevel ikke sad Anders med en stor stiv pik på.

Det her er altså meget forbudt. Men lige denne gang kan du godt få lov at komme ind i min kusse. Min kusse var forbudt våd. Den længtes efter en pik. Og den havde jeg lige her. Vil du ligge ovenpå mig eller vil du komme ind i mig bagfra, søde? Jeg vil gerne ligge ovenpå dig, hvis jeg må. Kom du bare min dreng, sagde jeg, Min kusse var så våd at det på trods af ungdommens famlen ikke tog lang tid før min søns stive pik gled ind i mit våde køn. Så forbudt det end var, længtes min krop efter at blive taget.

Og det gjorde min egen dreng nu Han kunne ikke holde længe. Min egen dreng som lige nu sprøjtede varm våd sæd ind i sin mor. Som en del af forspillet skal de alle fire i sauna. Min steddatter spillede op til mig, jeg skulle glemme hendes fyr, så hun fik både med pisken og dildoen. Jeg passede naboens hus, medens de var på ferie, men en dag, hvor min kone var taget på besøg med børnene, kom naboens voksne datter hjem til huset med sin samlever.

Samleveren kom over og bad mig hjælpe med med et meget prikært problem. Jagtsæsonen varer hele året for den erfarne pigejæger, men hvad gør han, når byttet selv er jæger? En ny studine kommer ind i klassen - virker meget egocentreret, og ikke rigtig til at snakke med. En dag er han ude at løbe en tur, og finder hende på en bænk, med tårer i øjnene. Det viser sig at hun er gået fra hendes kæreste, og har brug for hjælp med at flytte Hun førte sin hånd ned mellem sine ben og langfingeren forsvandt langsomt ind i kussen på hende.

Hun spredte sine skamlæber med fingrene og legede med sin klit. Troels vækker Kimi på dne mest behagelige måde, og da søsteren Tia senere kommer med 3 piger, kan Troels tage for sig af retterne som forberedelse til en nats udskejelser 4. En historie om fræk week-end utroskab mellem gift kvinde og mand Et par´s oplevelser på flyet til Hong Kong 4. Kirsten på 45 og Linda på 21 arbejder sammen, og som så mange andre piger snakker de om fyre, forventninger og oplevelser.

Linda må fortælle om sine skiftende fyre, og Kirsten kommer gerne med sine erotiske erfaringer med sin elsker. Uventet for Kirsten bliver hendes egen søn en del af de detaljer, som hun trækker ud af Linda. Lotte gør sig fortjent til en belønning. Det er meget svært at finde på en belønning, som hun virkelig vil sætte pris på. Hun kommer selv med løsningen, da hun udtrykker lyster i en ny retning.

Hansemand bliver derved sat på noget af en prøve Straf tilhører den der fortjener det, men nogengange bliver straf til problemløsning og nydelse når snydte folk lægger to og to sammen. Jeg var 17 år gammel og var på camping ferie med nogle af mine venner fra efterskolen. Vi skulle egentlig have været på Roskilde festival, men der var for mange som ikke havde råd til billetten så nu var vi altså på denne her camping plads ved Marienlyst på Falster og jeg havde haft en godt øje til Cristel fra første dag 4.

Cykel uheld med følger, der ender med et særpræget forhold mellem mor og søn 4. Hans og Rita hygger sig. Hans løfter sløret for, hvor han har sin store erfaring udi elskovskunsten fra.

Det overrasker Rita, at Hans´ mor Lotte sætter pris på en - velfortjent - røvfuld, men viser sig heller ikke selv helt afvisende overfor et par klask i enden. Senere lover Lotte at opfylde alle Ritas og Hans´ ønsker vis Rita vil give Lotte den røvfuld hun længe har drømt om. Den røvfuld er en lang historie, men det lykkes og Rita har straks et par ønsker Da han lokker til opgangen, ser han en sidde sammenkrøbet. Nej, en velklædt ung dame, der skal besøge moster, som ikke er hjemme. Vikaren og den billedskønne skoleleder tiltrækkes af hinanden, og da hun efter en hård dag vil masseres af ham Hun er direktionssekretær, 26 år og har pæne former.

Han er sidst i fyrrerne og meget karismatisk. De er på forretningsrejse til Paris, og en aften har hun fået lidt for meget at drikke. Han hjælper hende ind på værelset, men her stopper han ikke. Hun får ikke sagt fra i tide, og snart må hun overgive sig.

Han kommer op til lægen med en øm fod. Efter sin vagt møder han patienten, der tilbyder ham et lift. Søn og mor taler om deres sexuelle forhold før og nu 4.

Min kones lillesøster er 19 år og velskabt. Jeg havde længe været interesseret i hende. En dag fik jeg muligheden for at finde ud af om interessen var gengældt fra hendes side. Weekenden fortsatte, hvor den slap aftenen eller natten før, hvor min kærestes ven tog mig på sengen, men min kæreste så på.

Utroskab overfor pigekærsten med en anden pige på ferien 4. Et krydstogt, hvor manden lærer nye sider at sin kone.

Mandagens idrætstime er slut, og jeg skal ned og tjekke om der er glemt noget i omklædningsrummene. Der er ikke glemt noget, men der er nogen. Vi genoplever vores første "lege" i vores "nye" liv sammen. Jeg kommer meget tættere på min mor "Lotte" og får en dybere forståelse for hende. En tøseaften fortsætter på en pub. Over chatten fik jeg kontakt med en kinesisk pige - hun ville give aftensmad, men det var hende der fik det. Min drøm at kneppe en rødhåret asiat gik i opfyldelse.

Mit forhold til min mor og Rita, tager en overraskende drejning. Havefest med sex mellem fire på skift 4. Allerede om morgenen, da jeg vågnede, var jeg stang liderlig, men jeg måtte vente helt til aften, før jeg fik forløsning.

Jeg havde endda opfordret min mand til en omgang i bilen. Lotte udtrykker ønske om at blive sexslave for Rita og Hansemand, men han er lidt lunken ved ønsket og forsøger at gøre Lotte forståelig med, at hun allerede er sexslave. Vi var ikke alene, men jeg kunne ikke lade hver med og røre ved hende alligevel, hun var vild ophidset, og kom flere gange i mens vi var på badecenteret. Hævnen var sød da vi kom hjem, og jeg nød det i fulde drag.

Læs historien og find ud af hvad der skete. Susan og Jesper chatter med hinanden på Messenger, mens de tilfredsstiller sig selv for åbent webkamera. Senere på dagen, da Claes kommer hjem, har Susan overraskelser til ham.

Et godt fyraftenseventyr mellem moden kvinde og ung fyr 4. Han hjælper sin nabo med hendes oliefyr. Men det er ikke kun fyret, der bliver varmt igen. Snart ender de i hendes seng. Swingerklubben har lejet et stort slot ude på landet. Det skal nemlig være stilfuldt og eksklusivt. Alle damerne skal aflevere et par trusser, som bliver hængt op på en tørresnor. Herrerne får lov til at trække et par hver, og så gælder det om at finde frem til borddamen.

Efter middagen skal der leges blindebuk. Damerne skal dog lige klædes af selskabskjolerne, før den første mand med bind for øjnene får lov til at jage. Vi mødes på et hotelværelse i Paris og du tænder mig, gør mig liderlig, elsker mig.

Den oplevelse jeg vil dele med jer, finder sted på en ganske normal tirsdag aften, der skulle vise sig at blive usædvanlig grænseoverskridende og ganske ophidsende oplevelse. En oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Karin skal giftes med Georg, som bor i et fjernt land. Der skal brylluppet stå, og der hersker gamle traditioner, der skal følges. Det er lidt hemmeligt, hvad der nu skal ske, men Karin accepterer de lokale skikke. Snart ligger hun afklædt mellem seks ældre kvinder, og prøven kan begynde.

Sofie og hendes kæreste onanerer hinanden for første gang - til fælles glæde. Det er skønt, når man møder drømmekvinden. At hun så tilbyder et drømmejob, og er nymfoman, kan man da kalde en bonus Kvinde misbruges af kæresten og hans kammerat ude i den mørke skov 4.

God historie om jobsex og aldersforskel, slet ikke så dårligt. Han skal passe hund og hus for sin fætter, senere finder de ud af at hunden kan lidt af hvert. Gamle venner er utro med hinanden, frækt og dejligt 4. Et bil sammenstød fører til fed, fed sex.

Først er det tvang, men så.. Søren møder Jessica, da de bor på samme hotel. De følges hjem fra byen og ender på hendes værelse. De har begge stor lyst til hinanden, og snart ender de i sengen. Her byder hun ham på et par spændende overraskelser. Han er blevet forført af to kvindelige betjente, og deres seksuelle omgang med min krop, fik mig til at angive min ven, eller skal vi sige tidligere ven.

Jeg skla møde pigerne fra stranden i deres sommerhus. Det viser sig at de har et veludstyret spankingrum og at jeg skla være deres hersker. Min forlovede ville have lov til at prøve Alexanders hestepik, mens jeg skulle se på. Hun fik den i alle huller inden han blev sendt væk. Jeg havde voldsom lyst til pik, og min mand hjalp mig med denne lyst. Pludselig fik vi hjælp fra postbuddet, og alle mine huller blev fyldt helt ud, på trods af en manglende lyst til to pikke fra min side til at starte med!

Han er på vej hjem til Viborg. Så ser han 3 tøse blaffere. Skal han stoppe og tage dem med? Eller bare køre videre? Og skal de længere end Viborg? Som årig var jeg på besøg hos min lidt ældre veninde Anne.

Jeg vidste hun var til piger - men hvem forførte egentlig hvem? Lis og Julianes forhold udvikler sig til også at kunne omfatte Cecilie, men vil Cecilie være med til det? Eller "stjæler" Juliane Cecilie fra Lis? Then pulled out his baton and struck her – right across the bell-bottomed ass. She cried out, her body shuddering in his clutching hand. His penis thickened underneath her and balancing with her hands, she began rubbing against him as best she could.

Nick pushed her round, her legs fell open. Optikernes søde hævn, rigtig god historie 4. Hun mødes igen med sin allerførste elsker. Der er gået seks år, og de er begge noget mere erfarne. Han er desuden blevet omskåret, og det er nyt for hende. En kedelig efterårsdag bliver til en fræk oplevelse hvor HAN bliver styret, taget og brugt af sin frække kæreste.

Der bliver leget og kneppet på gummilagen, leget i badet, og så får han den ultimative oplevelse til sidst. Da drømmen om Anne Dorthe blev til virkelighed. Efter en tragisk ulykke i boligkvarteret gik Anne Dorthe med op og ind på mit værelse. Her fik jeg lov til at få min drøm om at være sammen med hende ført ud i livet.. Vi skulle i sommerhus med nogle venner og glædede os meget.

Da vi skulle til at køre hjemmefra, kom en anden af vores fælles venner forbi og da vi ikke havde set ham i flere år, inviterede vi ham med i sommerhuset og så blev et en lidt anderledes weekend. Når nu den ene kan lide at kigge og den anden kan lide at blev kigget på - så er det bare skønt at gøre det sammen! Han er 22 år og fotograf. Hun er 34 år og kan stadigvæk tænde de unge fyre.

De mødes tilfældigt på et værtshus, og han tilbyder hende at tage nogle portrætfotos. De tager hjem til ham, og hun bliver overtalt til at tage lidt af tøjet af. Da hun efterhånden er klædt helt af, kan de ikke styre lysten længere. Nu behøver han ikke længere et kamera, for at tage hende. Min gode ven, Michael, kom sammen med den dejligste pige, som han ikke var særlig tro imod.

Dette gjorde, at jeg fik en uovertruffen oplevelse, da vi alle var i byen sammen. Susan er en pige i et fast forhold med Claes, men er vild med Jesper, og det kommer der en fin historie ud af 3. Ved et "uheld" får Laila set Kurts pik ude på badeværelset, og kort efter går snakken om hvorvidt den er større end Lailas store sorte dildo.

Han må frem med beviserne, og både Laila og jeg kommer til at mærke den Mette har inviteret Kim og Ole. Hun drømmer nemlig om to fyre på en gang. Inden længe får hun rigeligt at se til. Anne ser ved et tilfælde en pige betjene 2 mænd, det går hårdt til og er utrolig liderligt, mens Anne frustreret ser til. Først næste dag får Anne selv noget da chefen beder hende hjælpe med at slikke frimærker og fører hende ind i et lille lagerrum Lyst og begær uden omsvøb kan ændre magtbalancen mellem medarbejdere.

Han havde været forelsket i hende i skolen. Nu skulle de på telttur med vennerne. Mon hun ville lægge mærke til ham? På besøg hos svigerfar og svigerinde. Hvad foregår der når svigerfar og kæreste er væk?

Det er ikke unormalt at man hører om at håndværkersex er noget specielt, men at jeg lige skulle være den som gav det, havde jeg ikke regnet med. Netop startet på universitetet, og det alle snakker om er den kommende rustur, hvor holdet skal rystes sammen på kryds og tværs.

Det er ture, som ofte medfører kys i krogene, og det der er bedre i sengene. Min mand er en blid, blød og omsorgsfuld elsker, han vil gøre alt godt for mig, men en gang imellem vil jeg have det mere råt, underkaste mig en mand og hans luner fuldstændig. Så når jeg har mulighed for det på mine rejser prøver jeg at finde nogen der kan byde på mere end det jeg får hjemme - meget mere.

Ham her viste at kunne tage mig, bruge mig, uden nåde - helt som jeg ønskede. Han er 20 år ældre end mig, og han tænder mig for vildt! Siden første gang jeg så ham stå i uniform har jeg haft lyst til at ham… Læs hvordan det gik til! De tager ned til Dorthes lille hus i Italien. De har en plan med den lokale cafe ejers søn. Først klæder de sig forførisk, og resten må du læse dig til.

Lis møder Juliane under en opgave. Juliane er et meget anderledes og spændende bekendtskab. John var ven med Saras storebror, da hun er 15, forelsker hun sig hemmeligt i John, men taber forbindelsen og møder ham 2 år senere tilfældigt, hvor kærligheden endelig bliver fysisk. Ved familiens julefrokost tvang jeg moster til at sutte min unge pik Senere kom hun selv til mig 3.

Han får hende bundet, og med en god gang fantasi sat gang i hendes og hans egen sexlyster 3. It’s always the same at the end of a party. A handful of people who just want one more line, one more drink, to hear that tune again, and that night was no exception.

My dress wasn’t that short but, ever the exhibitionist, I wriggled it up a bit to make sure he got a good view. He slipped his hand up under my arse and let his fingers graze my lips as I walked.

Det kan være vi skal lave en måle konkurrence, fortsatte hun med et glimt i øjet 3. Flot novelle med gruppesex mellem to kvinder og en mand, glæd jer 3. Et parforhold i krise ude I sommerlandet. Larm og ballade inde fra naboen. Manden i huset bliver sendt ind for at sige til naboerne, at de skal dæmpe sig, og så sker der ting og sager.

Efter en god saftig femkant kommer konen ind for at se, hvad der er blevet af manden. Efter ulykken kommer Bo på intensiv, hvor både den unge pige der kørte op i ham og ikke mindst sygeplejersken Mona tager sig kærligt af ham. Havemanden har næsten ikke noget sexliv derhjemme, derfor kaster han sig over sin have hvor han i smug går og kigger på den frække nabokone Linda, der har et problem. Det overtaler hun havemanden til at løse for sig på den mest kvindelige vis.

Naboen kunne høre hvad der foregik i vores soveværelse, så nu ville hun have min hjælp til nogle kasser og You’re only to address me as Sir. Speak as though you’re just one of the employees. Your supervisor told me you’ve been giving him cheek and sent you in for me to deal with.

I can’t do anything right, by him. Bend over my knee. Please, I promise to be good. Hvad en udlandsferie kan føre med sig. Historien er delvist på engelsk. Da jeg blev langtidssyg foreslog min kones gamle veninde, at hun kunne køre mig en tur i skoven for lidt adspredelse, hvilket min kone bifaldt. Det blev en uforglemmelig tur i skoven. Lægebesøg med indslag af sex 3. Jeg blev stærkt påvirket af alle de dejlige kvinder, som arbejdede hos min tandlæge.

Det blev bemærket af tandlægen og hendes assistent. To teenagerpiger har fået lov til at køre med en lastbil til Italien. De tror de kommer gratis med, men i undervejs vil chaufføren gerne have en modydelse. Det skal foregå på et motel i Tyskland, og han vil nyde begge piger på en gang.

Den ene af pigerne er ikke så meget for ideen, men den anden gør hende opmærksom på, at hun også er nød til at betale for turen. De må ska af med trusserne begge to, og dermed stopper det ikke. Drengene i min skoleklasse skulle have undersøgt sædkvaliteten, men det kneb med at levere "varen", hvorfor den kvindelige skolelæge og hendes sekretær måtte træde hjælpende til.

Vi skulle en tur til Hamborg og min kone havde trumfet igennem, at vi skulle med toget. Turen udviklede sig helt anderledes end forventet. En uge i sommerhus med konen og to børn tager en uventet dejlig drejning. Det med mænd begyndte lidt tilfældigt for mig en sommer for nogle år siden og tog så fart. Jeg havde gode erfaringer med piger og tændte på gode stærke lår og en god fast røv. Brysterne måtte ikke være for store. Min kammerat lærte mig at mænd var bedre.

Jeg er lige gået i bad, da jeg overraskes af en fremmed, der pacificerer mig. Jeg havde opdaget, at min mand havde en affære og derfor blev vi skilt, men vores fælles vennepar blev mit holdepunkt på mere end en måde. Jeg havde forberedt en god middag og en hed nat til min mand En historie om det at nyde at drille og drive kvinden til vanvid.

Jeg er single og det irriterer mig, at Line altid skal gøre sig bemærket med den lummer bemærkning om mit sexliv, som diskuteres livligt, når vi er sammen. Sidste weekend fik jeg effektivt lukket munden på Line, da jeg vendte hendes egen bemærkning direkte mod hende selv. Lois og Jonas strander i en snestorm i en bjerghytte og de ser frem til nogle dage hvor Lois skal kneppes - især i røven. Men Jonas finder Tessa uden for hytten så de bliver tre til at dele indespærringen. Min kæreste og jeg tog sammen med min skolekammerat Jeppe i sommerhus, hvor vi rigtig hyggede os.

Vi solede os og smurte hinanden ind i solcreme og senere løb begivenhederne løbsk, men vi er stadig venner og kommer sammen. Hun er kørelærer og har inviteret ham til en ekstratime, men det er ikke i at køre bil.

Vi har alle stjerner vi drømmer om at komme i seng med, men hvad sker der hvis dine drømme næsten går i opfyldelse 3. I shivered as he ran his hand briefly over the curve of my bum. The more he was making me wait, the more I wanted to beg him to hurry up and get it over with. He was clearly relishing the power he had over me, and I began to wonder if he’d been aware of my bad girl routine for longer than I had believed.

Jeg overraskede min stedmor sammen med sin søn. Hun var skrækslagen for, at jeg skulle sladre til min far, hvorfor jeg krævede noget til gengæld. Hvad kan man kræve for at tie om dette? Ja, det må du læse i historien. Et rutinebesøg hos lægen udvikler sig, da der er vikar og studerende tilstede.

Jeg greb ud efter et ryglæn og undgik lige at falde ind over sæderne. Jeg mærkede et jag mellem mine ben. Det føltes som om at mine skamlæber var krænget langt op i mit indre 3.

Cecilie bliver præsenteret for Nick og hans fortræffeligheder. Mens min mand er udstationeret går jeg igang med at gøre min søn klar til at forføre Dorte. Der er meget at lære en udholdende student. På vej til byen fra lufthavnen, blev jeg bortført af nogle indfødte. Kom til en Kraal hvor jeg lærte meget om kvindens opgaver.

Min veninde ringer på et ubelejligt tidspunkt og beklager sig over sin kæreste. Jeg er godt oppe at køre og får den idé, at hun blot skal sættes igang. Jeg instruerer hende i samlejets hemmeligheder, men hun ved ikke, hvorfra min meget livagtige inspiration kommer.

Susan ved, at hun og hendes mand Claes altid taler godt sammen efter god sex. Mens han læser alle reklameaviserne, går hun i bad, barberer sig og trækker i sit raffinerede, røde lingeri.

Tilbage i stuen bliver Claes overrasket over at se hende så lækker. Susan vil tage initiativet denne aften. Vi var taget på miniferie hos en af vores gamle venner.

Under besøget blev min kone masseret i nakken og både mig og vennen, hvilket udviklede sig. Var jeg selv skyld i forløbet?? Pia bliver introduceret på kontoret, hvor især Juliane kommer tæt på. Pia er ikke helt upåvirket af mødet med Juliane og Lis på kontoret og det "forstyrrer" lidt på hjemmefronten, hvor hun bor sammen med sin handicappede mor, som hun skal bade.

Under badet sker nogle ting, som får følger for deres forhold. Festen er ved at være slut. Hans forlovede danser en sidste dans.

Vennen spørger om han må blive lidt og kneppe hans forlovede. De har lige holdt deres forlovelsesfest. Vil han og hans forlovede gå med til det? Samvær med min gode fe og daglig liv i kraalen 3. Elverhøjen rummer fortryllelse og forførelse. Måske er det hele en drøm. Men frugten af af deres leg bærer sine tydelige spor. Jeg kan høre at du begynder ånde tung, og jeg hvisker om alle de ting jeg vil gøre ved dig ” Først vil jeg tage alle dine dyner og tæpper og rulle sammen til en stor pølse, den skal du så læge dig på alle fire hen over, så binder jeg dine arme og ben fast så du ikke kan røre dig og du ligger med røven i vejret, og jeg har fri adgang til alle dine huller” 3.

Kæresten vil hjælpe hende med at slappe. De er godt igang, da Henrik kommer besøg og får lov til at deltage i den frække leg. Min kæreste og jeg kneppede hinanden på mange herlige måder. Rigtig god novelle om fræk gruppesex mellem 2 kvinder og en mand 3. Min meget unge svigerinde vil gerne lære at blive bollet i røven. Det lærer jeg hende og håber hun snart vil lære mere Jeg fortæller hende, at det er noget tid siden, jeg har bollet, og at jeg specielt savner at blive redet.

Berit smiler og siger, hun er god til at ride en pik. Hun kigger alvorligt på mig og siger, at hvis jeg vover at smide trusserne, så kommer hun og sætter sig på min pik.

Hun er alene hjemme. Hun tager et dejligt bad og giver sig god tid. Han sender hende en SMS, og snart kan han den vej styre hendes leg med sig selv. Inden længe er hun ophidset og klar. Havde tænkt på Lars siden vi var lige ved for fem år siden. Nu mødtes vi igen og afsluttede hvad vi havde begyndte - bareback. Eller rettere begyndte noget helt nyt for to maskuline fyre. Det er midnat, og rastepladsen ligger øde hen. I den stjerneklare nat finder han en busk for at lade sit vand.

Men helt øde er der ikke, og med åbne bukser er han et nemt offer. Ung pige er på vej i toget til København for at besøge sin ven. Et venskab der udvikler sig til noget mere, af den frække slags 3. Da den ældre enke vil af med sin afdøde mands cykel, beslutter hun sig for at en ung mandlig køber skal betale for cyklen ved at opfylde hendes erotiske fantasier om en ung elsker.

Cykelkælderen bliver rammen om enkens frække fantasi da en ung mand kommer for at se på cyklen. René tager til strander og finder en plads oppe i klitterne. Efter et bad falder han i søvn, men vækkes af 2 skønne piger, som han har lækker sex med De havde gejlet hinanden op under forberedelserne til den fest, de skulle holde.

Under festen fantaserer hun om følgerne af dette og da gæsterne var gået havde de samme idé. Lørdag morgen tog mine forældre tidligt af sted til et badmintonarrangement i Århus og troede, at den hellige grav var vel forvaret, da kæresten sov i stuen og jeg i mit ungpigekammer. Men noget andet skulle vise sig. Mens jeg snakkede i telefon med min veninde får jeg pik og orgasme Bibelsk sexscene mellem tre kollegaer oh la la la 3. Efter fødselsdagsfesten gik jeg med de to tyskere til deres hotel.

Jeg forstod ikke ret meget tysk, men det var heller ikke nødvendigt, de lod pikkene tale et sprog jeg forstod. Min kone tilbød at sutte min pik - efter et vildt ridt endte hun med at sluge en kæmpeladning sperm..

Hun havde lovet at tilberede en middag ti sin kæreste, som er en rigtig dygtig kok, men noget går galt under tilberedningen. En kvinde bliver forført da hun kommer hjem.

Han tager ud for at hilse på den nye rengøringsassistent. Det er varmt, og badesøen frister. Transvestit på besøg i loveshoppen giver hand-job 3. Sex i det fri Senere lagde vi os på tæppet udenfor campingvognen. Karen lagde sig på ryggen med brystvortene strittende. Det var et syn, jeg ikke kunne stå for. Da de to veninder i sommerhuset sover i sammen i dobbeltsengen fører det til at Sandra forfører Maja 3.

Hun var ved at lave lektier, men kørte træt i dem. Hendes sambo kommer hjem, og han spørger om de skal lave mad sammen. Tre pigers dejlige weekend i hinandens selskab, med de lege som kun piger kan, og hvor vi mænd misunder dem. Someone trespassing by the shore! A damned woman on the bank. Sitting on a blanket.

He fixed his elbows to hold the view steadier. She seemed to be undressing. In the old days they used to horsewhip trespassers På lejrskolen vil jeg kneppe Marie, men min kæreste vil også være med. Og jeg må "bestikke" Camilla, min historielærer, for at få Jeg stod i badet efter at have dyrket aerobic og tænkte på instruktøren.

Jeg var overbevist om, at han var meget veludstyret. Jeg slukkede for bruseren, og vendte mig om for at gå ud og klæde mig på. Jeg fik et chok, da jeg så Peter stå i døråbningen til omklædningsrummet.

Cecilie og Lis kommer meget tættere ind på livet af Juliane, som til gengæld bliver mere modtagelig. Lækker mandesex efter arbejde, god historie 3. Jeg skal hen i frisørsalonen, hvor jeg plejer at blive klippet, i dag er det Anne. Det har hun gjort før, men pludselig er gnisten der og selv om jeg ikke regner med noget får jeg senere en sms, der fører til et møde i salonen efter lukketid Maja var blevet forført - med lidt tvang - af Sandra dagen før. Nu skulle der gøres gengæld.

De havde fået lidt at drikke. Pludselig spørger han, om hun vil prøve noget, der er større end hans pik. Du er på Gran Canaria med din mand. Ligger topløs på stranden og nyder et par herrers interesse, døser og drømmer. Da manden går for at hente noget koldt at drikke, bliver drømmene til virkelighed Firmaet arrangerede et weekend-ophold for alle afdelinger fra hele landet og det gav atter Lone og jeg en kærkommen chance for at være sammen.

Morgensex mellem far og datter 3. Min nye date og jeg blev overrasket i klitterne, han fik lov at være med og bagefter tog vi med til hans sommerhus hvor hans kone deltog i festlighederne 3. Jeg boede til leje, men kom bagud med huslejen. Det fandt værtsparret en løsning på til deres store tilfredsstillelse. Overfaldet af to badenymfer på stranden. Efter at have gravet guld en dag, er man godt beskidt. Hvad gør man så, når en sød pige spørger om hun må hjælpe med at vaske sig?

AMATØR PORNOFILM ANAL ESCORT

Mor søn sex noveller udendørs sex

Del 4 af historien om Eli Sidst læst: Efter en lang indledning hvor en dreng på landet ser dyr parre sig med hinanden og derefter ornanerer, oplever han første gang sex med sin mindreårige niece.

Fræk fortsættelse af de foregående 3 kapitler, mellem mor og søn og hvad sker der mellem mor og Lissy? Jeg lovede så at give hende en ordentlig tur i dag, mod hun holdt sin del af aftalen og skulle få Lissy til at barbere sin fisse. Den oplevelse jeg vil dele med jer, finder sted på en ganske normal tirsdag aften, der skulle vise sig at blive usædvanlig grænseoverskridende og ganske ophidsende oplevelse.

En oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Læs videre om hvordan Anton og hans mor hygger sig, mens de planlægger at få hjemmehjælpen indlemmet i deres leg. Cykel uheld med følger, der ender med et særpræget forhold mellem mor og søn Sidst læst: Pia bliver introduceret på kontoret, hvor især Juliane kommer tæt på. Pia er ikke helt upåvirket af mødet med Juliane og Lis på kontoret og det "forstyrrer" lidt på hjemmefronten, hvor hun bor sammen med sin handicappede mor, som hun skal bade.

Under badet sker nogle ting, som får følger for deres forhold. Ved familiens julefrokost tvang jeg moster til at sutte min unge pik Senere kom hun selv til mig Sidst læst: Mens min mand er udstationeret går jeg igang med at gøre min søn klar til at forføre Dorte.

Der er meget at lære en udholdende student. Lotte udtrykker ønske om at blive sexslave for Rita og Hansemand, men han er lidt lunken ved ønsket og forsøger at gøre Lotte forståelig med, at hun allerede er sexslave.

Lotte gør sig fortjent til en belønning. Det er meget svært at finde på en belønning, som hun virkelig vil sætte pris på. Hun kommer selv med løsningen, da hun udtrykker lyster i en ny retning. Hansemand bliver derved sat på noget af en prøve Min kones lillesøster er 19 år og velskabt.

Jeg havde længe været interesseret i hende. En dag fik jeg muligheden for at finde ud af om interessen var gengældt fra hendes side. Jeg fik min sex-debut med min kusine på et fodboldstadion. Min meget unge svigerinde vil gerne lære at blive bollet i røven.

Det lærer jeg hende og håber hun snart vil lære mere Vi genoplever vores første "lege" i vores "nye" liv sammen. Jeg kommer meget tættere på min mor "Lotte" og får en dybere forståelse for hende. Hun besøgte tit sin far på hans værksted. Han var tit for træt, når han kom hjem. En dag var han der ikke, og hun skyndte sig hjem. Han svarede ikke når hun kaldte, og hun ledte efter ham.

Hun åbnede døren til værelset, og fik et chock - Sidst læst: Søn og mor taler om deres sexuelle forhold før og nu Sidst læst: Mit forhold til min mor og Rita, tager en overraskende drejning. Hun havde læseferie, og sov længe. Hendes far arbejdede hjemme, og hun lurede på ham ude på toilettet.

Hun så, at han onanerede, og hun blev selv våd i fissen. Læs selv resten af historien. Hans og Rita hygger sig. Hans løfter sløret for, hvor han har sin store erfaring udi elskovskunsten fra.

Det overrasker Rita, at Hans´ mor Lotte sætter pris på en - velfortjent - røvfuld, men viser sig heller ikke selv helt afvisende overfor et par klask i enden.

Senere lover Lotte at opfylde alle Ritas og Hans´ ønsker vis Rita vil give Lotte den røvfuld hun længe har drømt om. Den røvfuld er en lang historie, men det lykkes og Rita har straks et par ønsker Morgensex mellem far og datter Sidst læst: Han tager op til sin onkels sommerhus, for at hjælpe sin kusine med at male.

Og de hjælper hinanden. Del 3 - Fars julegave Sidst læst: Hvad mon far får i julegave? Jeg trådte ind i min søsters værelse for, at se om hun havde lyst til at lege lidt før far kom hjem. Så snart jeg kom ind så jeg, at hun havde tændt internettet på sin lille bærbare og var i gang med at se på porno.

Eli og Anne var alene hjemme denne kvelden. Hun hadde kun på seg en t-skjorte og en strømpebukse. Eli gikk foran og åpnet inviterende døren til rommet sitt. Caroline kunne have en meget følsom fornemmelse for sine medmennesker, hvilket senest gav sig udslag i det nu stiftede bekendtskab med Sonja. Hun var selv bevidst om denne fornemmelse og nu sad hun mindre end én meter fra en spændende kvinde og prøvede at tolke de signaler, hun udsendte. Signaler, som viste sig at være meget anderledes, end hun havde forventet.

Min mor slugte hele min ladning og hun smilede, mens hun havde min halvstive pik i munden. Da jeg trak den ud, spurgte hun, om det var godt.

Jeg smilede igen og sagde, at det var det skønneste, jeg nogen sinde havde prøvet. Inden hun gik ud ad døren, sagde hun, at jeg skulle gøre mig klar til festen, for de første gæster var nok allerede på vej. Tag et bad og få vasket din manddom godt.

Måske får du brug for det i aften igen, sagde hun og smilede til mig og lukkede døren efter sig. Hvad mente hun med det??? Selvstændig fortsættelse af Oplæring, hvor handlingen er flyttet til Københavns vestkvarter.

Da min mor skulle lære mig at danse og opføre mig som en gentleman for pigerne, løb danselektionerne lidt af sporet. Det var ikke fritt for at forventningene var store da jeg våknet i ti-tiden neste morgen. Huset var fortsatt i julestemning. Vi gikk ut og badet oss i nysnøen som hadde falt i løpet av natten.

Vi rullet oss, alene og sammen Lille Stein finder mors undertøj i vasketøjskurven og sætter en masse tanker i gang, samt noget meget spændende. Jeg lod straks hånden glide op ad låret og mærkede med glæde strømperne, strømpeholderen, den bare bløde behårede kusse og de dejlige balder. Jeg gjorde tegn og Dorte bøjede sig over mig ligesom for at høre, hvad jeg sagde.

Blusen var knappet op helt ned til navlen og jeg kælede for de dejlige bryster, og hviskede: Jeg opdagede pludselig, at Susanne – en arrogant overklasse tøs, der sad foran mig - muligvis havde set noget.

Havde hun det og hvad konsekvenser kan det få?? Jeg hadde aldri tenkt på Eli som noe annet enn min kusine og en av mine beste venner. Ikke før denne kvelden. Han opnår samme kontrol med tysklærerinden, som med sin mor og rektor. Tysklærerinden bliver taget i skole.

Mor bliver også fanget af den stemning Rita kommer i når hun lige har elsket med mig. Dels pludrer hun glad løs og dels er hun meget fascineret af den orgasme, hun var med til at give mor. Hun er selvfølgelig mest interesseret i om hun også selv kan få sådan en kraftig orgasme. Mor er lidt forbeholdent, men prøver også at være imødekommende. Hansemand får øje på den yndige Rita henne i skolen, de falder i snak, og de bliver enige om at lave lektier hjemme ved Rita.

De får en kop te, og hun kommer ind i værelset igen - det lange lyse hår var samlet i en hestehale, den posede trøje erstattet af en tynd bluse, bukserne udskiftet med et par stramme jeans uden ben.

Han bor med hendes mor i en stor 3 værelses, en dag skal han overnatte hos en kammerat, men det bliver aflyst. Han kommer hjem midt om natten og hører ”Slå til Ulla, ja hårdere! Han åbner døren og ser hans mor stod i sexet lædertøj, imens hun får smæk af Ruth, som er Rektor på gymnasiet.

Endnu en dag går, og de to snakker om mon Karin er mere end almindelig interesseret i Mor. En dag Hans er i skole, sætter hun sætter sig i stolen og slapper af, og pludselig står Karin der, og spørger om hun mon drømte noget uhyggeligt? Karin får trøstet moderen. Da Hans kommer hjem, har hun slet ikke lyst til at kneppe, men mon ikke de finder ud af at der er andre måder at få taget trykket på?

Hansemand nyder selskabet med sin mor. En dag begyndte han at memorere de sexhistorier han havde læst, for at komme i tanke om noget nyt han kunne prøve: Han kommer i tanke om en mand der gav sin kone en Orgasmekur. Hansemand mener at sådan en kur kan hjælpe på humøret, og allerede efter to dage ser hun meget bedre ud.

Vi skulle ud til en skov som jeg kendte i et ganske bestemt ærinde og måske andre udefinerede, men ingen af dem blev nævnt til min mor. Hun havde indtil videre travlt med at fortælle om, hvordan det havde været at stå foran Grethe uden trusser på og hvordan det føltes som om Grethe kunne se lige igennem kjolestoffet. Hans mor bliver kørt hjem en aften, i en trillebør - bevidstløs af druk, med bræk i håret og på trøjen og en stor våd skjold foran på de slidte cowboybukser.

Han hiver hende ud på toilettet, og begynder at tage tøjet af hende for at vaske hende. Pludselig mærker han en bule i sine bukser Her er en selvoplevet novelle med min dejlige svigermor. Når en moden kvinde får lyster er der ikke noget bedre. Del 3 af Veronika og hendes datter, kaldet "Lissies besøg" Sidst læst: Del 2, kaldet "Sommerhuset" Sidst læst: Læs om Veronika og hendes datter.

En aften ligger datteren under dynen og vil ikke komme ud og spise - Veronika prøver at tale med hende - og finder ud af at hun er forelsket i en pige. De begynder at snakke en mor-datter snak, og snakken bliver hurtigt ledt hen på Mors dildo.. Annika og Mats havde fundet en lille restaurant nede i nærheden af havnen og da det endnu var tidlig aften for grækerne, var der kun få gæster i restauranten.

Vi kunne derfor få et bord ovre i det bagerste hjørne. Jeg ringede til svigermor og aftalte, at jeg ville komme ind førstkommende fredag til middag, så jeg havde hele næste dag til havearbejde. Under samtalen klagede hun, der var sygeplejerske over myoser muskelinfiltrationer navnlig i skulderregionen. Jeg lovede at tage kamferolie med og masserer hende på de ømme steder..

Læs om hvordan svigermor bliver forkælet Sidst læst: Helle fik først besked på at tage bikinien af. Annika arrangerede en dyne i sengens hovedende og Helle blev placeret, så hun halv sad og halv lå midt i sengen.

Mats kom tilbage med kameraet.. Grunden til at jeg var taget så tidlig hjem, var en dundrende hovedpine. Nu var hovedpinen ved at blive afløst at noget andet udefinerbar, imens jeg sad på min sofa og ventede. Ventetiden gav mig tid til at tænke situationen igennem; måske var den ikke så slem endda.

Men i stedet, mens jeg er fascineret på hendes hænder omkring de modne patter, flytter jeg min ene hånd længere ind i revnen mellem hendes balder, nu er det min tur til at kæle med en lille stram åbning. Og da min pegefinger glider ind til knoen, gennemrystes hul pludselig af ukontrollable kramper. Råber hun hulkende, mens vandet skummer omkring os.

To familier finder sammen under et ferieophold på Kreta. Merete er på ferie på Kreta sammen med sine unger Helle og Henrik; her møder hun Annika med sønnen Mats. Det får de alle en masse dejligt ud af. Grunden til at jeg var taget så tidligt hjem, var en dundrende hovedpine. Nu var hovedpinen ved at blive afløst at noget andet udefinerbart, imens jeg sad på min sofa og ventede. Børnene kneppede hinanden, min datter brugte min dildo og min søns pik var faktisk bedre end dildoen.

Birgit har taget sine børn med ud i sommerhuset, for at give dem deres første seksuelle oplæring. Oplæringen sætter en kædereaktion i gang, som hun ikke kender omfanget af.

Growing up i was raised by a single mom. She did her best to raise me being single. Im not sure when my feelings began to grow for her. I walked into my home, my clothes ripped to shreds. My breasts were exposed, I was dirty and a combination of blood and cum ran down my legs. To søskendes første møde med kærlighed.

Birgit og Henrik synes ikke at skolens seksualundervisning er god nok. Derfor påtager de sig at give tvillingerne Marianne og Morten en ordentlig oplæring. De havde nok ikke drømt om hvor lærenemme tvillingerne var. De havde nok ikke drømt om, hvor lærenemme tvillingerne var. Trine er kommet i uføre, og skal derfor bo 3 måneder hos sin mormor og morfar, som udover en stor sexappetit, har mange venner, rigtig mange venner Å spionere på mamma i badet kan føre til så mangt særlig når hun vet om det.

Single parenting had a lot of problems. Alex and Andrew, the thirteen year old twins with brown hair and hazel eyes, and Sally, the twelve year old with sparkling blue eyes and blond hair were hers. Gummibeklædning og søskendesex er de to hovedingredienser i denne historie, så det er måske ikke just en historie for de brede masser.

Til gengæld er det en ganske velfortalt historie som tager sin egen forbudte fantasi alvorligt. Søren overraskes en dag af lillesøsteren Linda midt i en gummiklædt onani-seance. Til hans glædelige overraskelse reagerer Linda ved at vise stor interesse for de kropsnære gummidragter i hans klædeskab. Hun vil også prøve! Og det bliver ikke det eneste hun og storebror får prøvet ved den lejlighed! Han er 16 år og onanerer gange om dagen. Så voldsomt at hans mor ikke længere kan holde ud at høre på det.

Så hun beslutter sig til at nu skal det være nok. Nu vil han dog bolle sin mor i stedet for. Min gravide søster var på besøg. Hendes mand skulle være bortrejst de sidste 3 mdr. Min kone og jeg sagde at vi selvfølgelig gerne ville hjælpe hende.

Vi begyndte med at give hende massage. En dreng udspionerer sin mor, der er i fuld gang med at onanere. Hun opdager ham og så tager begivenhederne fart. Han får en oplevelse han sent vil glemme. Jeg var på ferie hos min tante. En aften opdagede jeg hendes trusser ligge øverst i vasketøjskurven og jeg tog dem med mig ind på værelset, hvor jeg lugtede til dem når jeg onanerede.

Jeg gemte dem under madrassen til senere brug, men en dag var de væk. Jeg var blevet opdaget. Han har længe været tændt på sin svigermor, men det har været meget skjulte og forbudte tanker. Så en dag skal han hjælpe svigermor med haven, konen er ikke hjemme og da han også lige skal massere svigermors myoser, kan det næsten kun ende sådan.

Jeg skulle på ferie hos min kusine i Nordjylland. Hun havde rigtigt udviklet sig siden jeg så hende sidst, og som hun lå der på sengen og sov, kunne jeg næsten ikke holde fingrene fra hende. Jeg stod med stiv pik og betragtede hende, da jeg fik en ide. Ja så må du læse videre Sidst læst: Far besøgte mig hver aften, når vi er alene hjemme og der fik jeg min første pik og jeg nyder det???.

Mor blev kneppet af en mand inde i stuen Rasmus og Maria så det hele fra deres værelse. Rasmus og Maria bliver liderlige af synet, og de to søskende hjælper hinanden af med trykket Men her stopper historien ikke?

Hele familien samlet til fødselsdag i Bangkok. Mors ødselsdagsgave til far blev smagt og udnyttet, alle fik glæde af "gaven"? Vi skulle på tur sydpå mine forældre, min søster og jeg. Det, jeg kom til at opleve på den tur, blev et varigt minde, jeg aldrig vil glemme.

Og da slet ikke min familie. Det jeg kom til at opleve på den tur, blev et varigt minde, jeg aldrig vil glemme. Jeg var ved stranden sammen med min kusine og hun ophidsede mig hele tiden. Da vi kom hjem og skulle i seng. Ja så kom straffen. Efter studentereksamen skulle jeg en tur til frankrig, for at lære fransk. Jeg skulle bo hos min tante, der havde en dejlig datter min kusine på Mon min kusine kunne lære mig noget?

Kusinen på besøg - skal dele soveværelse - udarter det? En ung pige besøger sin onkel i hans sommerhus. Hun får ham til at fortælle om hans vilde sexliv, med hendes mor og moster da han var ung. Imidlertid har hun en overraskelse til ham. Jeg skulle besøge min fætter, fordi jeg skyldte ham penge og så havde jeg lånt en cd. Desværre eller heldigvis skulle man måske sige, var han ikke hjemme, for hans mor, min tante lå nøgen ude i haven og tog solbad.

Han havde set sin mors dildoer i en skuffe. Han måtte bare prøve dem. Imidlertid finder moderen ham med dildoen godt oppe i røven. Min kusine havde til en julefrokost spurgt om jeg havde en cd-brænder, for der var nogen cd'er hun gerne ville have brændt.

Selvfølgelig havde jeg en brænder, men da hun kom endte det med noget mere, for kors hvor var hun fræk. Titelen på den historie du nu skal til at læse er 'Morgenstund i familien',og den omhandler virkelig, hvad der sker i familien inden de skal afsted på arbejde og skole. Min søster var sammen med min kone samt min datter og hendes veninde taget på ferie i Alsace. Veninden Lotte var bare en steg, som jeg godt kunne tænke mig at En eftermiddag var min konen og pigerne i byen, så der var kun min søster og mig tilbage.

Hun bad mig smøre hende ind. Jeg har 2 piger som jeg boller med? Alligevel havde jeg flere piger som jeg gerne ville have fat i. Jeg besluttede at spørge min søster om hjælp til at komme i kanen med Maria.

Jeg har 2 piger, som jeg boller med. Den ene er min søster. Alligevel havde jeg flere piger, som jeg gerne ville have fat i. Jeg var en dreng på 14 år, da jeg skulle på besøg hos min onkel. Det endte med at vi havde sex sammen. Denne juleaften var vi 29 personer samlet hos min mormor og morfar.

Da min moster fik en neglig? En lille kort historie om en ung mand, der er kommet i besiddelse af et meget spændende blad. Det er så spændende, at hans søster også gerne vil se i det. Det kommer selvfølgelig til at udvikle sig, men til hvad. Læs selv videre, hvis du ikke kan styre din nysgerrighed. Til min konfirmation blev min onkel nærgående. Hans gave til mig var en dildo, som han senere ville se mig bruge.

Han har et godt forholdt til sin moster. En dag da han besygte hende, lukkede hun op i badekåbe. Han kunne ikke undgå at se de store bryster i udskæringen. Hun holdt sig godt, af hendes alder. Familien, som bestod af mor, far, datter og en søn, var taget i sommerhuset.

Da det var blevet godt vejr, Vile deres far gerne slå græsset, men græsmaskinen var gået i stykker så han ville køre ind til byen og få den repareret og hans hustru tog med. Da de var kørt aftalte Per og Lone at de skulle gøre det hele rent, men det var ikke det eneste de nåede inden forældrene kom hjem.

De er rigtig gode venner. De går i byen sammen, og flørter med hinannen. En dag sker så det de begge vidste ville ske. Henriks onkel fyldte rundt og havde inviteret til gilde i det lokale forsamlingshus. Der faldt han i snak med Monica, sin onkels datter på 15 år. Da de snakker godt sammen, kommer de også ind på det erotiske enme, som tænder Henrik.

Monica opdager at han har en noget stor bule i bukserne? Henrik havde mødt sin drømmepige til en studenterfest og Henriks søster Helle var meget interesseret i at høre mere. Helle spørger Henrik om han har lyst til at tage op i et sommerhus som tilhører hans nye venindes forældre.

Det vil han naturligvis gerne, men da de kommer derop er der noget som ryster ham. Hvad tror du det er?? De er naturister og skal på en naturistcamping. De er 3 søskende Jette 13, Lene 15 og Peter Det tager ikke lang tid før de har lært et tvillingepar at kende, som viser dem rundt på pladsen og i de lidt gemte klitter, hvor der sker ting og sager. Lene har engang foreslået Jette at de skulle give hinanden orgasme, det afslog hun blankt.

Men denne campingtur, skulle blive begyndelsen på nogle helt nye oplevelser, som de aldrig vil glemme Sidst læst: Moderen kommer tidligt hjem fra arbejde, og høre en stønne oppe fra 1. Da hun kommer derop kan hun se sin søn sammen med. Det må I læse Jer frem til.

Da det var blevet godt vejr, ville deres far gerne slå græsset, men maskinen var gået i stykker, så han ville køre ind til byen og få den repareret og hans hustru tog med. Da de var kørt aftalte Per og Lone, at de skulle gøre det hele rent,- men det var ikke det eneste de nåede inden forældrene kom hjem.

En dag finder hun ud af at lege dem med sin bror, det bliver også ham som kommer til at lære hende alt om sex. Min søster og jeg havde fået fri hele januar måned for at friske vores engelsk op, da vi skulle til Australien og besøge vores onkel vores fars bror. Vi glædede os vildt meget, da vi aldrig havde set vores onkel. Han havde 3 børn en dreng på 15 år og et par tvillinge piger på 14 år.

Vi fandt ud af at børnene ikke var generte. De hyggede sig med hinanden åbenlyst. Det store spørgsmål er så om de forbinder hygge med det sammen som os danskere. Da jeg var på kant med mine forældre blev jeg sendt på sommerferie hos min tante. Hun lærte mig sider hos kvinder som aldrig glemmer. Dreng på 14 gav sin 3 år ældre søster, sovepiller og tog hende. Hun skulle holde ferie med sin 15 årige datter og ville overraske hende med at komme tidligt hjem.

Datteren lå og solede sig Og blandede følelser startede i moderen. Efter 35 års ægteskab kommer konen til at sige "ÅÅÅÅhhhh far? Dette bliver begyndelsen til, et helt nyt sexliv for parret. Konen fortæller nu sin mand at, hendes første samleje var med hendes far, og så tager tingene fart. Efter 35 års ægteskab kommer konen til at sige "ÅÅÅÅhhhh far" under deres samleje.

Konen fortæller nu sin mand at, hendes første samleje var med sin far, og så tager tingene fart. Min tante var en rigtig spasmager.

Hun kunne finde på de mest mærkelig påfund. Jeg besluttede mig derfor til at give hende igen af samme mønt og gemte mig i et skab for at forskrække hende. Men var det mon mig selv det gik ud over? Min mor er enlig mor, og jeg har aldrig kendt min far. Men vi havde det nu godt sammen mor og mig. Men da min mor kom hjem og sagde, at vi skulle til Rhodos næste dag, gad jeg næsten ikke. Men det blev en ferie, der ændrede vores syn på hinanden.

En far er alene hjemme med sin 14 år gammel datter, og moderen er på arbejde. Da datteren falder i søvn, bærer faderen hende op i seng. Oppe på hendes værelse vil han klæde hende af, så hun kan komme i seng. Hvad der derefter sker må i selv tænke jer til, eller læse resten af historien. Han var som 15 årig på besøg hun sin bedstemor, der boede tæt ved. Da hun var ved at tage tøj på, så han han hendes køn. Pludselig kunne han ikke styre sig og lod sine bukser falde, mens han gik hen til hende for at røre hendes køn.

Når farbror er til fest drikker han så meget, at han tænder på sin årige niece. Johnny og christina er søskende, en eftermiddag hører hun knirkende sengefjedre inde fra broderens værelse, hun kigger ind og ser ham ligge og onanere, hun går ind og oplever lystens magt. Han sad og hyggede sig med en pornobog og sig selv, da hans lillesøster pludselig stod i døren. Hun var blevet ophidset af at stå og se på ham, så de begyndte at "læse bogen sammen.

Senere begynder de at udforske hinanden, og det hele udvikler Sidst læst: Hun var blevet ophidset af at stå og se på ham, så de begyndte at "læse" bogen sammen. Senere begynder de at udforske hinanden, og det hele udvikler sig Sidst læst: Han ligger og leger med sig selv, da lillesøsteren pludselig står og kikker i døren. Hun piller også, ved synet af sin storebrors Da de senere skulle ud og fyre noget fyrværkeri af, så han at lyset blev slukket bort set fra en lille natlampe i soveværelset, og listede sig hen for at kikke.

Derlå hans far og slikkede moster Hanne Senere fik han sig en overraskelse, da han var blevet opdaget uden at vide det. Søskende parret invitere Henrik og Sofie til en lille hyggelig aften hjemme hos dem selv. De begynder at spille "den som flasken peger på" skal smide? Dette udvikler sig hurtigt, da pigerne efterhånden har fået lidt at drikke.

Men hvad nu Sofie er gået omkuld? Der er naturister og skal på en naturist camping. Det tager ikke lang tid før de har lært et tvilling par at kende, som viser dem rundt på pladsen og i den lidt gemte klitter, hvor der sker ting og sager. Men denne camping tur, skulle blive begyndelsen på nogle helt nye oplevelser, som de aldrig vil glemme Sidst læst: Der er naturister og skal på en naturistcamping. Jeg sad en dag og surfede på internettet og under-uret fandt jeg en profil med en ung pige som søgte en "lege" bestefar dog kunne en far eller liderlig storebror også bruges.

Det hele begyndte med, at vores søn og datter dyrkede sex med hinanden, og det var helt i orden med min kone og mig. Vi har nemlig altid været fordumsfrie. Der var nu noget, som jeg selv gik og drømte om. Nu må du simpelthen sove. Jeg må jo sige at jeg tænkte mit, da jeg gik fra hans værelse. Umiddelbart var det jo meget nærgående, det han snakkede om.

Men på den anden side var jeg jo glad for at han havde så meget tillid til mig at han turde spørge mig om sådan noget. Det er sikkert ingen selvfølge hos. Så alt i alt gik jeg i seng med en rar følelse den aften. Så skete der ikke noget yderligere de næste par måneder, men en dag jeg en aften havde været i bad og kom ud med et håndklæde om mig, sagde Anders: Må jeg se de steder du talte om? De steder en mand kæler for inden han kan komme ind i hende.

Det kan jeg da virkelig ikke, Anders. Er det da hemmeligt? Nej det er jo ikke hemmeligt som sådan, men måske mere Sådan noget man ikke bare taler om. Du plejer jo at sige at jeg bare kan komme til dig og vi kan tale om alt. Hvorfor kan vi så ikke tale om det? Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Skulle jeg nægte at fortælle ham det og dermed sige at vi alligevel ikke kunne tale om alt?

Eller skulle jeg vise ham det? Så viser jeg dig det. Men du må love aldrig, aldrig, aldrig at fortælle det til nogen. Kan du klare det? Så satte jeg mig ned i sofaen og åbnede min badekåbe Nu viser jeg dig noget du aldrig må fortælle til nogen at du har set. Når nu vi er nået så langt i fortællingen, må jeg vel hellere fortælle hvordan jeg ser ud, så i bedre kan forestille jer den følgende scene.

Jeg er cm. Jeg har blondt hår til lidt ned over skuldrende , brune øjne. Mine bryster er ganske store. Måske skulle jeg bare sige at de giver en god kavalergang i den rigtige kjole. Anders, kan du se mine bryster som de ser ud nu? Det er sådan som du normalt ser dem.

Brystvorterne er ligesom helt flade og bløde. Anders lagde sin hånd på mit ene bryst. Det kan jeg godt mærke, mor. Men så prøv at se her: Hvis du nulrer brystvorterne lidt, bliver de ligesom lidt stive. Anders nulrede og brystvorterne blev hårdere og hårdere. Jeg kunne mærke lystfølelsen helt ned i min kusse. Men det må man altså bare ikke med sin søn. Hvad er det så for et sted i missen du taler om?

Jeg prøvede så godt jeg kunne at samle mig selv og mine ben, inden jeg sagde: Jeg er altså ikke sikker på at du må se det sted. Vi må vist tale videre om det her en anden dag. Det var såmænd ikke så meget fordi jeg ikke ville vise min clitoris til ham på baggrund af "undervisningen", men han måtte altså ikke se at min mis nu var drivende våd Næste aften sad vi og så fjernsyn og lod som ingenting, indtil Anders sagde: Mor, hvorfor måtte jeg ikke se det imellem dine ben?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. Det må du vel egentlig også godt. Sluk for fjernsynet og sæt dig her foran mig, hørte jeg mig selv sige. Han satte sig i stolen foran mig og jeg greb op under min kjole og tog mine trusser af. Jeg satte mig ned og lænede mig tilbage.

Anders, du er sikker på at der aldrig er nogen som kommer til at høre om det her, ikke? Han svarede ikke, men jeg vidste at jeg kunne stole på min dreng. Jeg spredte mine ben, først lidt. På det tidspunkt kunne han vel kun se min trekant og måske en lille smule af mine læber. Men så kunne jeg jo godt se at hvis han skulle kunne se hvad vi snakkede om, måtte jeg åbne helt op. Og det gjorde jeg så. Jeg spredte mine ben, så godt jeg kunne så han kunne se.

Nu kunne han se hele min kusse, spredt ud foran ham. Det var i den grad grænseoverskridende for mig, men hvis jeg skulle træde ind ad denne sti, måtte jeg slappe af og give mig fuldt ud. Den er jo meget større end dem pigerne har på billederne. Ja, de ser nok ikke ud som piger ser ud i virkeligheden. Hvad er det for et sted ud talte om, så mor? Det sted jeg talte om min dreng er denne her lille kontakt som du kan se her, sagde jeg mens jeg spredte mine læber, så han kunne se min clitoris.

Den her lille kælekontakt er den du skal kæle for eller slikke hvis du vil gøre en kvinde glad. Jeg vil gerne gøre dig glad, mor. Hvad skal jeg gøre? Vil du kæle for den lille kontakt? Kom med din finger. Gnub dine fingre op og ned af den lille kontakt. Åååh ja, du gør det så godt. I et splitsekund kunne jeg mærke at jeg var ved at komme i en kæmpe orgasme. Med min egen søn. Men det var for sent. Min orgasme rullede helt ukontrolleret hen over mig.

Jeg kunne se på Anders's bukser at han reagerede som en mand. Han havde en stor stiv pik som bankede på i underbukserne. Hvor var den dog blevet stor siden jeg så den sidst.

Køb luder sille porno